Make a wish dag (deel 1)

8 juni

Vandaag Siem's make a wish dag gehad. Wow wat geweldig. Super fijn om hem (en wij dus ook) helemaal in het zonnetje gezet te zien worden. 

Wat hebben we veel gedaan. Thuis om half 9 werden we opgehaald (met een witte limousine van bijna 9 meter). Snel naar school, de jongens ophalen! Door de erehaag van groep 1/2 en 3/4 werden we de (witte) limousine van bijna 9 meter ingeleid en naar het Dolfinarium gereden, waarbij onderweg nog een paar kadootjes werden opengemaakt. In het Dolfinarium mocht hij dolfijnen voeren, aaien en met ze spelen met een bal. Vervolgens mochten we de (witte) limousine (van bijna 9 meter) weer in naar Arhem, Monkeytown. Niet de favoriet van onze wensvervulster, maar wel van Siem. Hier stonden zijn 3 beste vriendjes (en hun moeders) al op hem te wachten. Toen zij ook onze (grr!) limousine (eindelijk) weer uit waren een poosje lekker in de binnenspeeltuin gespeeld, poffertjeslunch gehouden en bijgekletst met de moeders. Fijn! Toen, vooruit, die vervelende witte Limousine weer in, naar Dieren. Daar werden we opgehaald door een hoofdconducteur met kadootjes en met 38 jaar ervaring en mochten we in de stuurcabine (van een geel met blauwe NS trein, maar die is ook erg lang) mee naar Deventer. In Deventer gingen we die (vette) witte limousine (van bijna 9 meter en met geblindeerde ramen overigens) weer in, op weg naar Apeldoorn. Hier reden wij (na weer een kadootje te hebben gekregen natuurlijk) vrolijk de brandweerkazerne in om daar even later weer uit te rijden in een blusvoertuig. Daarna was het tijd om Apeldoon eens van bovenaf te bekijken in een hoogwerker en mochten we (omdat dat nou eenmaal gewoon errrrrug leuk is) nog een keer met de brandweerwagen het centrum van Apeldoorn rondkarren. Nadat we eerst eens een keer met echte portofoons hadden gespeeld overigens. Vet. Over! Tot slot weer die fijne (.....) limousine (met... en met drie tv's, koelkast, wijnkoeler en slingers) in naar de pizzabakker in Elden. Waar de heren hun eigen pizza mochten maken. Deden ze goed! 

En toen weer naar huis! In die fijne witte limousine van (bijna) 9 meter, gevuld met kadootjes, blinkende gekleurde LEDjes in het plafond en in de wanden, met lege koelkasten, halfvolle pizzadozen voor thuis, met (nog steeds) geblindeerde ramen (waar je trouwens met een beetje oefening leuk voorbijgangers mee kan plagen) en met de (gekregen) DVD 'Het regent gehaktballen' voor de 3e keer op alle 3 de TV's in de auto. Sorrie. Witte limousine.  

Ze gingen vanavond een keer heel graag naar bed. Zucht.