Groot materieel

30 mei

Een paar daagjes na het heerlijke hemelvaartweekeind. Was super fijn, maar ook fijn om weer lekker thuis te zijn in het eigen ritme. Zeker met dit mooie weer!

De tuindeuren staan open en Rens is met een vriendje aan het kibbelen over de Pokemon kaarten en Andre Kuipers kaarten die ze aan het ruilen zijn. Het zijn harde onderhandelaars allebei. Om eea te sussen zet ik Michael Jackson maar weer op. Magisch. 

Siem zou met twee vriendjes en een opa van een vriendje naar het speelbos gaan in Groesbeek. Leuk plan. Thuis gekomen werd ik toch wat zenuwachtig. Gaat hij dat eigenlijk wel trekken met zijn energie? Vanavond hebben we ook nog plannen namelijk. Met Monique besproken dat we halverwege gewoon even zouden bellen hoe gaat. Gedaan, alles dik in orde. Fijn!

De afgelopen dagen is er een en ander aan materieel het huis in gereden. Een aangepaste buggy met zijondersteuning, kantelstand en de hele mikmak. Een Quinny voor 5 jarigen dus. Met dezelfde bandjes, balk en regenkap. Een flink ding, maar hij oogt vriendelijk. 'Siem, wat vind je van je nieuwe buggy?' - 'Toppie!'  Het zal ook eens niet anders. Hij maakt echt nergens een probleem van.

Daarnaast is een mooie verrijdbare stoel voor aan tafel aangemeten. Net als de buggy in 1 keer goed, wat erg veel levertijd scheelt aangezien we nu het demonstratiemodel meteen thuis mochten houden. Pfew. Ook al hopen we deze nog lang niet nodig te hebben, toch fijn om te hebben. Dit is ook een mooi ding, op het ziekenhuisonderstel na. Maar die zie je gelukkig niet door de tafel heen.

Gisterenavond hebben we Siem voor de grap al eens in die stoel gezet, want hij begint toch al wat scheef te hangen met het eten. Hij zat er zeer content in te eten. Die stoel blijft dus al aan tafel staan. Mooi!

Omdat het ijsjesweer was zijn we na het eten met zijn vieren nog even een ijsje gaan halen. Even slikken, maar dan meteen de buggy toch ook maar uitproberen. Nu was Siem ook wel erg moe, maar dit ding was eigenlijk ook erg mooi op tijd. Fijn dat Rens Siem graag de hele weg wilde duwen, dan konden wij elkaar een beetje overeind houden.