22 september


6:10


A, b, c, d

-    ee......ef......geeee.....

h, i, j, k,

-   ello....bello....beee....

q, r, s, t, u, v, w

-   iks...en...zet...doen...ook...nog....mee...

Als je goed heb opgelet,

-   ken...je...nu...het...al..fa...bet!


Gisteren was het even een wat minder dagje voor Siem. Hij startte moeilijk op en zijn stem liet hij nog even niet horen. Vandaag gaat het weer een stukje beter gelukkig.

Ik heb tot iets voor 7 uur met hem liggen zingen en stoeien in het grote bed en daarna zijn we naar Rens zijn kamer gegaan. Siem kroop bij Monique onder Rens zijn bed en ik ben gezellig bij Rens gekropen. Met zijn viertjes bij Rens. Even laten voelen dat wij ook van hem houden. 

Even later zaten we met zijn drieën in Rens zijn bed terwijl Monique stond te douchen.

Pap, ik hou toch wel een beetje van Siem, maar ik hou veel meer van zijn zachte handen!

Siem hoorde het. Fijn. Hij wil ook bij zijn broer zijn nu. 

Gisteravond op de bank zaten we naar een pimp my ride achtig programma te kijken met zijn drieën. Toen ik Siem optilde om naar bed te gaan, merkte ik dat hij het erg stoer en grote-jongens-achtig vond om met zijn grote broer naar dat programma te kijken. Hoe mooi. Ik heb getwijfeld of ik hem nog langer zou laten kijken, maar dan zou het te laat worden voor hem en Rens. Maar Monique is er vanavond weer niet, dus met een beetje geluk kunnen we vanavond een gezellig mannenavondje houden met zijn drieën. In je pyjama onder een dekentje met chips, fris, metaal en ronkende motoren. 

Klinkt goed toch mannen?