Ik denk niet dat je dat nog kan Siem...

30 juli

... en dan ineens verrast hij ons weer volledig. We waren vroeg wakker en Siem wilde graag met mij mee naar de rivier. Siem pakte zelf zijn rode crossfietsje om mee te fietsen. Huh? Hij heeft al 2 maanden niet meer gefietst. Siem, ik denk niet dat je dat nog kan, weet je het zeker? Ja. Hij weet het zeker. 

Het was even wiebelen bij het opstarten, maar toen hij op gang was fietste hij er zo vandoor. Op een gegeven moment moest ik nog rennen ook om hem bij te houden. 3 keer de straat heen en weer en ik moest hem overhalen om toch echt gewoon achterop te gaan zitten voor het tochtje naar de rivier. Op de weg terug hebben we nog een mooie bos paardenbloemen geplukt voor Monique. Helemaal blij thuis. Die kinderfysio heeft hem een heel stuk vertrouwen in zijn lichaam teruggegeven denk ik. Fijn. 

'S middags was hij nog steeds vrolijk op het feestje van zijn tante en 's avonds hebben we nog lekker gezwommen in het hotel. Mooi, op de 14e verdieping met uitzicht van Beuningen tot Brummen en van Arnhem tot het Bergherbos. Meteen een paar van die fijne kussens besteld ;-)

Nu tent inpakken en naar Heumen. Het wordt mooi weer!

Maak een gratis website.