30 oktober

11:10.

Na de stroomversnelling van de afgelopen dagen zijn we weer in wat rustiger vaarwater beland. Hij lijkt nu even niet verder achteruit te gaan, of in ieder geval een stuk minder snel. Mijn vader kwam er toevallig achter dat Siem mierzoete ranja erg lekker vindt. Hij bleef drinken! Dus die truc hebben we herhaald op de nutri-food! Helaas smaakt het nog steeds naar konijnenvoer met perzik. Gelukkig gaat het vanille banaan toetje er aardig in, dus daar gaan we nog wat meer van bestellen. 

Gisteren kwamen na zijn juffen en schooldirecteur smiddags ook zijn knuffeltante, oom en neefje en nichtje nog langs. Ze hebben hem weer goed kunnen laten lachen met de nodige poepgrappen. Ze blijven leuk he...

Gisteravond ben ik met de mannen in bad gegaan. Heerlijk moment.  Rens had zijn telefoon en boxje meegenomen, dus we hebben relaxed muziek liggen luisteren, in mooi rood water van de Cars bruistabletten die hij voor zijn verjaardagsfeestje hebben gekregen.

Vanochtend hebben de broers lekker liggen knuffelen in bed en hebben ze weer wat mooie blikken uitgewisseld. Rens is weer echt de grote broer, want Siem volgt al zijn bewegingen, net als vroeger. Wat is mijn Grote Voorbeeld nu weer aan het doen? Vinden papa en mama dat leuk? Zo te zien niet. Prachtig.   

Daarnet heb ik hem een massagetje gegeven met de olie die een vriendin laatst kwam brengen. Fijn. Lekker ontspannen, met Fear of the Dark, Jip en Janneke en Bolt Thrower op de achtergrond.  We zijn het nog niet verleerd. 

Monique is met hem naar school gewandeld in zijn buggy. Die zal wel kapot zijn zo. Weer een dagje leven vandaag. Fijn!