29 november

22:00 Ja. Hij is er nog. Monique en ik gaan allebei graag tot het gaatje en daar heeft deze mijnheer ook wat van meegekregen. Taaie. 

Vandaag was hetzelfde als gisteren. Afscheid nemen. Afscheid nemen. Hee, het is al weer een uur geleden dat ik afscheid heb genomen van hem. Hee.... daar komen opa en oma nog een keer afscheid nemen! Die hebben we ook al 2 uur niet gezien. 

Vergis je niet. Zonder al deze hulp en support hadden wij dit niet kunnen dragen. En ze dragen Rens er ook nog een heel stuk bij. Die overigens op fanatieke wijze deze kans benut om elke dag een of twee Nerf-oorlogen te voeren samen met de opa's en voor de rest echt bijzonder lief is. Tot een uur of vier, dan is het gewoon ruzietijd. Kennen we allemaal wel eens. We zijn dus al weer een stuk verder met Grave of the Fireflies. Het lijden van de hoofdpersonen begint hier pas echt. Ik ben er niet zeker van of dit wel goed is voor hem om nu te zien. Dus E.T. is in aantocht. Die zal nu ergens de dampkring in komen denk ik.  

Ik hoor van zo veel mensen dat ze wakker worden met gedachten aan Siem en er ook mee gaan slapen. Fijn dat iedereen zo meeleeft. Eerlijk gezegd, is dit gewoon bijna niet te doen. Vanochtend werd ik wakker met het idee dat ik niet wakker wilde worden. Weer die klotezooi in. Nee. Vandaag niet. 

En 5 minuten later zit je dan alweer naast Siem. Vanochtend was het half zeven geloof ik. Rens zat ook al een boekje te lezen, Monique stond onder de douche en ik heb geloof ik Billy Jean opgezet. Geen idee eigenlijk. Het loopt allemaal door elkaar nu.

Siem ligt nu lekker tevreden te slapen na een goeie stoot Diazepam en na een fijn viergesprek over de highlights in ons leven met elkaar. Fijn om die subtiele veranderingen in zijn rust en mimiek te zien als we hem over zijn wang en haargrens aaien. Of gewoon een stevige knuffel of ferme aai over zijn bol geven. 

22:26 Hij haalt nog adem. Monique heeft het taai naast hem. Rens ligt te slapen met zijn voeten op zijn kussen en met zijn hoofd onder de deken aan het voeteneinde van zijn matras. Mafkees. 

Ik heb nog 110 mb data te verstoken morgen, moeten we net kunnen redden!


Maak een gratis website.