11 november

Ja hoor, hij is er nog!

Het is nu 8:14 en Rens en Siem liggen lekker naar een of andere mushy tandenfeefilm te kijken. Prachtig. De broertjes naast elkaar. Rens heeft Siem zijn handje vast en heeft Siem zijn nieuwe badjas aan. Want die van hem zelf kan hij niet vinden. hahaha!

Gisterenmiddag zijn we gaan wandelen aan de Waal met zijn vieren en schoonouders. Erg bijzondere wandeling in bijzonder weer. Harde wind, grijze lucht met flinke regen afgewisseld met stukken zon en blauwe lucht. En een hele mooie dubbele regenboog, die in het water van de Waal zelfs nog naar ons toe liep. Het leek wel of we op de rand van een zeepbel stonden. Prachtig. 

Siem begon er spontaan van naar adem te happen en ik had het een erg mooi moment en setting gevonden. Ik denk dat hij daar anders over dacht, liggend in zijn kar, in de kou, regen en wind. Thuis is het warmer pap, bekijk het maar. Ik neem het hem niet kwalijk. Misschien dat hij graag wat wilde zeggen over de regenboog of letterlijk buiten adem was van de mooie ervaring. In ieder geval, het was echt een hele fijne wandeling en we zijn met blije gezichten en een emmer vol verse scherven weer in de auto gestapt.